So What's Next? - 30 & 31 oktober

Voor de vijfde keer presenteert So What’s Next? op zondagmiddag een uitgebreid showcase programma met het beste opkomende talent uit de Verenigde Staten en Europa op diverse podia in de binnenstad van Eindhoven. Dit showcase programma focust zich op vertegenwoordigers uit de levendige jazzscene van New York en Los Angeles. De West Coast scene rondom acts als Kamasi Washington en Flying Lotus vormt namelijk inmiddels een van de belangrijkste jazz hotspots ter wereld.

  De Harry Potter Quiz

  Expelliarmus! Zet je schrap voor de meest betoverende quiz van allemaal. Weet jij welke draak de kluis in de bank bewaakt, hoeveel slangen op de deur van de geheime kamer staan en wat de bijzondere kracht van de Demiguise is? Kom dat testen in acht rondes vol vragen, foto’s en fragmenten over magische karakters en uitgesponnen verhaallijnen uit Harry Potter.

  TICKETS 24 Nov

   Pubquiz | Disney editie

   Ben je als kind ook urenlang zoet geweest met alle sprookjes films kijken en de Donald Duck lezen? Of geniet je als volwassene nog steeds van elke nieuwe Disney of Pixar-release in de bioscoop? Dan is dit de quiz voor jou!

   TICKETS 16 dec

    Pubquiz | De Top2000 editie

    De Top 2000 is een van de mooiste muzieklijsten die er is. We gaan vandaag dan ook in 8 rondes deze lijst centraal stellen. Weet jij de volgorde van de top 10? Weet jij als je een plaat hoort meteen de titel en artiest? Dan moet je zeker meedoen!

    TICKETS 29 dec

     Bell's Comedy Club NL Editie (11 NOV)

     Zet je schrap voor een heerlijk avondje comedy bij Lab-1. Bell's Comedy Club komt nu voor het eerst met een Nederlandse editie. De grootste aanstormende comedy- en cabarettalenten gaan hun vetste grappen etaleren in een klassieke bioscoopzaal.

     TICKETS 11 NOV

      Bell's Comedy Club ENGLISH (12 NOV)

      A brand-spanking new English comedy night every month at LAB-1! LAB-1 is collaborating with comedian and host Stephen Bell for Bell's Comedy Club! Especially for expats and internationals with diverse line-ups from all over the world. LAB-1 is collaborating with comedian and host Stephen Bell. Bell's Comedy Club will be hosting comedy nights for especially for expats and internationals with diverse line-ups from all over.

      TICKETS 12 NOV