De How I Met Your Mother Quiz

How I Met Your Mother kluisterde jarenlang de liefhebbers aan de buis met de prachtige mix van romantiek, emotie en humor. Door de unieke storytelling verveelde geen enkele aflevering en bleef het tot einde een grote hit dat karakters als Barney en Ted onsterfelijk maakte.

TICKETS 19 Oct

  Bell's Comedy Club NL Editie (14 Okt)

  Zet je schrap voor een heerlijk avondje comedy bij Lab-1. Bell's Comedy Club komt nu voor het eerst met een Nederlandse editie. De grootste aanstormende comedy- en cabarettalenten gaan hun vetste grappen etaleren in een klassieke bioscoopzaal.

  TICKETS 14 Okt

   Bell's Comedy Club (22 OCT)

   A brand-spanking new English comedy night every month at LAB-1! LAB-1 is collaborating with comedian and host Stephen Bell for Bell's Comedy Club! Especially for expats and internationals with diverse line-ups from all over the world.

   TICKETS 22 OCT

    Popronde 2021

    Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

    TICKETS 01 Okt