The Go-Go’s

De Go-Go’s zijn de meest succesvolle vrouwenrockband aller tijden en überhaupt één van de eersten. Deze documentaire draait om de bliksemsnelle opkomst van een band die geboren werd midden in de punk scene van LA, die niet alleen de tijdsgeest goed vatte, maar tevens aan de wieg ervan stond.
Meer info

  Crock of Gold - A Few Rounds with Shane MacGowen

  De film volgt het turbulente leven van de legendarische Ierse singer-songwriter Shane MacGowan, frontman van The Pogues, de iconische Anglo-Ierse Keltische punk band die traditionele Ierse folk combineert met het rauwe gevoel van punk rock muziek.
  Meer info

   Jimmy Is Punk - The Story Of Panic

   Volg het verhaal van de Nederlandse punk band Panic, opgericht in 1977 na het uiteenvallen van de groep “Big Peter and the Terrible Garage”, die een maar kort leven beschoren was. In deze energieke en leuke documentaire staat een concert in Gouda in 1978 centraal, gefilmd vlak voor het uit elkaar gaan van de band.
   Meer info

    In-Edit x LAB-1

    IN-EDIT is a music documentary festival with new international and Dutch music documentaries. Next to the screening of the films, the festival has Q&A’s with artists and directors.
    Meer info