Gunda - do 17 jun

Een hartveroverende en onvergetelijke film over Gunda, een varken dat op een idyllische boerderij in Noorwegen 12 biggen grootbrengt.
Meer info

Zappa - do 17 jun

Alex Winter - "I want to tell Frank’s story without making a biopic; to make a music doc without making a music doc. And I think that’s just how Frank would have wanted it.”
Meer info

A Quiet Place Part II - do 17 jun

A Quiet Place Part II is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.
Meer info

Petite Fille (Little Girl) - do 17 jun

De zevenjarige Sasha droomt ervan een meisje te mogen zijn, al zolang ze zich kan herinneren. Haar familie staat haar zonder aarzelen bij. Op school moet ze echter jongenskleren dragen en wordt ze anders behandeld dan haar klasgenoten. Voor Sasha is het soms moeilijk te begrijpen waarom ze niet simpelweg kan zijn wie ze is en kan dragen wat ze wil.
Meer info

Mandibules - do 24 jun

Mandibules (Quentin Dupieux) is een wilde surrealistische roadmovie over grote dromen en nog grotere rampen, in gang gezet door een gigantische vlieg
Meer info

In-Edit x LAB-1 - za 26 jun

IN-EDIT is a music documentary festival with new international and Dutch music documentaries. Next to the screening of the films, the festival has Q&A’s with artists and directors.
Meer info

Jimmy Is Punk - The Story Of Panic - za 26 jun

Volg het verhaal van de Nederlandse punk band Panic, opgericht in 1977 na het uiteenvallen van de groep “Big Peter and the Terrible Garage”, die een maar kort leven beschoren was. In deze energieke en leuke documentaire staat een concert in Gouda in 1978 centraal, gefilmd vlak voor het uit elkaar gaan van de band.
Meer info

The Go-Go’s - za 26 jun

De Go-Go’s zijn de meest succesvolle vrouwenrockband aller tijden en überhaupt één van de eersten. Deze documentaire draait om de bliksemsnelle opkomst van een band die geboren werd midden in de punk scene van LA, die niet alleen de tijdsgeest goed vatte, maar tevens aan de wieg ervan stond.
Meer info

Tina - do 1 jul

Tina is een inspirerende documentaire over een van de grootste iconen van de moderne muziekindustrie. Met nooit eerder vertoonde beelden, audiotapes en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner.
Meer info