The Matrix Double Bill (25 en 26 en 29 DEC)

The Matrix Resurrections, van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski, is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity.

TICKETS

  De Harry Potter Quiz (MOVED TO JAN 26)

  Expelliarmus! Zet je schrap voor de meest betoverende quiz van allemaal. Weet jij welke draak de kluis in de bank bewaakt, hoeveel slangen op de deur van de geheime kamer staan en wat de bijzondere kracht van de Demiguise is? Kom dat testen in acht rondes vol vragen, foto’s en fragmenten over magische karakters en uitgesponnen verhaallijnen uit Harry Potter.

  TICKETS 26 JANUARI

   Pubquiz | Friends editie (JAN 27)

   Eindelijk The One met de Friends-quiz. How you doin'? Bij ons goed, want het is weer tijd voor een reünie met onze favoriete vrienden uit New York. Weet jij alles over Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey en Ross? Van het Rachel-kapsel tot de Bromance tussen Joey en Chandler. Begin de dag met een heerlijke koffie in Central Perk en eindig de avond aan tafel bij Monica. Dus zoek je eigen vrienden op en doe mee! p.s. No naked guy allowed 

   TICKETS 27 JAN

    Pubquiz | Star Wars Editie (9 FEB 2022)

    A LONG time ago, in a galaxy far, far away … Maar dan op dinsdag 09-02 in Lab-1 komt er nu de Star Wars quiz. De filmreeks die zovelen ontroerde met de verhalen over hoop, opoffering en moed verpakt in geweldige sci-fi actie. Het ene deel nog spectaculairder dan de ander is de fanbase rond de wereld maar blijven groeien.

    TICKETS 9 FEBRUARI