How I met your mother Quiz

28 juli
It’s going to be LEGEN…..wait for it…..DARY! Stel je LaserTag-team samen en quiz mee. In 8 rondes passeren de levens van Ted en zijn vrienden de revue. Jullie kennis over ducky ties, blauwe Franse hoorns en ananassen wordt getest in 8 rondes met vragen, foto’s en heel veel fragmenten.

How I Met Your Mother kluisterde jarenlang de liefhebbers aan de buis met de prachtige mix van romantiek, emotie en humor. Door de unieke storytelling verveelde geen enkele aflevering en bleef het tot einde een grote hit die de karakters als Barney en Ted onsterfelijk maakte.

Of je een groot fan bent of niet, de serie spreekt nog steeds tot de verbeelding en vanavond krijg je de kans om erachter te komen hoeveel er bij je vrienden en jou is blijven hangen uit de maar liefst 208 afleveringen. Denk jij te weten exact hoe de verhaallijn in elkaar steekt, ken jij alle karakters en personages en maak jij de quotes af? Whenever I’m sad, I stop being sad and be awesome instead.
Belangrijk:

– Deelname €17,50 per team.

– Teams van 2 t/m 5

– Geef van te voren je teamnaam door

Not speaking Dutch? and you would like to play the quiz in English. This is not a problem. We will translate the questions in English for you!

Important:

– Participation € 17.50 per team.

– Teams from 2 to 5

– Provide your team name in advance
Trailer
Stills
Quiz & Fun Events
Dutch, English, Quiz, TV-show
3 uur 0 minuten
19:30
20:00
23:00
Nederlands
TICKETS
LAB-1 Logo