Popronde: Effenaar x LAB-1

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden de geprogrammeerde acts die avond/dag op bij een twintigtal podia en locaties. De deelnemende locaties zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad.

Popronde is a traveling festival that takes place every autumn from September to November in about 40 cities throughout the country. In each city, the programmed acts will perform that evening/day at about twenty stages and locations. The participating locations are cafes, galleries, theaters, record stores, churches and clubs in the center of a city.

GRATIS ENTREE / FREE ENTRANCEVoor deze avond bundelt Effenaar de krachten met Lab-1 en serveert drie toffe acts tijdens de Popronde op 30 september!


Line-up:

Thierry Ganz | 19:15

De Surinaamse Thierry Ganz uit Rotterdam maakte zijn debuut als artiest in 2013 met de release van zijn eerste track 'Kamapla'. Thierry heeft door de jaren heen steeds meer muziek uitgebracht. Samen met producer Niké Laos begon Thierry in 2020 zijn nieuwe sound te ontwikkelen. Het nummer 'Selfish' is de eerste track van de EP. Dat belooft dus veel!


Boter bij de Vis | 21:15

Dromerige synths, gitaar en stevige dansbare beats. Nederpopduo Boter bij de Vis wil steeds iets nieuws maken. Hun muziek varieert van elektronische en alternatieve rock tot akoestische luisterliedjes. Dit komt altijd terug: eerlijke en poëtische teksten, zelfspot én een bepaald verlangen waar je niet helemaal je vinger op kunt leggen.

Daniel Nolet | 22:30

Daniel Nolet wisselt dansbare gitaarpop af met ambachtelijke songwriter-songs, zijn vierkoppige live formatie barst van de energie. Balancerend tussen de Arctic Monkeys en James Bay raakt Nolet met gevatte teksten over onderwerpen die ertoe doen. Na flinke support van Leo en Giel van Radio 2 op debuutsingle 'Go Back' volgt begin 2023 het debuutalbum.

Trailer
Stills
Popronde
Thierry Ganz, Boter bij de Vis, Daniel Nolet
Music
4 uur 32 minuten
19:00
19:00
00:00
Engels, Nederlands
LAB-1 Logo