Pubquiz | Star Wars Editie (9 FEB 2022)⬇ For English scroll down ⬇


A LONG time ago, in a galaxy far, far away …

Maar dan op dinsdag 09-02 in Lab-1 komt er nu de Star Wars quiz. De filmreeks die zovelen ontroerde met de verhalen over hoop, opoffering en moed verpakt in geweldige sci-fi actie. Het ene deel nog spectaculairder dan de ander is de fanbase rond de wereld maar blijven groeien.

Deze quiz zullen alle 9 delen aan bod komen maar zeker ook andere kennis uit het Star Wars universum. In 8 ronden met vragen, foto’s en een hoop fragmenten wordt je kennis getest over de rassen, wapens of technologieën en de vele verhaallijnen die het universum rijk is.

Dus weet jij wie de Death Star heeft opgeblazen? Van welke planeet Chewbacca komt? Of wie de zoon is van Han Solo en Princess Leia? Stel dan nu je eigen team van Rebellen samen (of Stormtroopers, als je denkt veel mis te hebben) en kom meedoen! May the force be with you!


Belangrijk:
- Deelname €17.50 per team.
- Teams 2 t/m 5 personen.
- Geef van te voren je teamnaam door.Not speaking Dutch? and you would like to play the quiz in English. This is not a problem. We will translate the questions in English for you!

Important:
- Participation € 17.50 per team.
- Teams from 2 to 5
- Provide your team name in advance


Quiz & Fun events houdt zich aan alle geldende richtlijnen betreft corona. Mocht het evenement niet plaats kunnen vinden of verzet moeten worden kan er altijd gebruik gemaakt worden van een refund.


Trailer
Stills
Quiz & Fun Events
You
Pubquiz, Quiz
3 uur 12 minuten
19:30
20:00
23:00
Nederlands
LAB-1 Logo