Gorillaz: Song Machine Live from Kong

TrailerTickets
Beleef een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld tijdens Song Machine Live from Kong van de Gorillaz. De welbekende visuals van Jamie Hewlett schitteren op het grote scherm, met muziek niet alleen van het Song Machine project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk.

Gitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D zullen worden vergezeld door Damon Albarn en de gehele Gorillaz live band, plus nog een aantal bijzondere muzikale gasten tijdens hun eerste live optreden sinds 2018!

Programma:
Gorillaz: Song Machine Live from Kong bevat cinema-exclusive materiaal van meer dan 40 minuten, inclusief een pre-show en behind the scenes materiaal.

Deel 1: Pre-show:
Deze pre-show, die circa een uur duurt, is als het ware een warming-up voor het concert. Hierin wordt het werk van Gorillaz besproken, zijn korte interviews te zien met leden van de Gorillaz band, en worden er platen gedraaid. Tijdens de pre-show is er de mogelijkheid om in en uit te lopen, wat te drinken te halen enzovoort.

Deel 2: Het concert
Het concert zal circa 1,5 uur duren.

Deel 3: Behind the scenes

De kaartverkoop start op 16 november!
Trailer
Stills
Muziek
2 uur 49 minuten
Engels
Nederlands
AL