The Lord of the Rings Trilogy Marathon

TrailerTickets
The Lord of the Rings Marathon gaat door op 12 december 2021.

Deze is voor de echte diehards! Haal je precious zin maar te voorschijn en duik met ons de gehele dag in de wereld van Middle-Earth met The Lords of the Rings Extended Giga Marathon. 

Alleen bij LAB-1 is deze te zien op Zondag 12 december. En wij vertonen deze natuurlijk in Zaal 1 op ons gloednieuwe 12 meter breed scherm.

Elke film heeft een pauze van 10 minuten. Tussen de eerste en tweede film is een pauze van 15 minuten. En tussen de tweede en derde film een pauze van 30 minuten. Wij verzorgen lunch en avondeten tegen meerprijs op locatie.

Fellowship of the Ring (Extended)
12/12   10.45 - 14.45


Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat deze ring eigenlijk de Ene Ring is waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een groots avontuur om deze te vernietigen.


The Two Towers (Extended)
12/12    15.00 - 19.00


Frodo Baggins en de Fellowship zetten hun zoektocht voort om de Ene Ring te vernietigen en strijden tegen het kwaad van de Duistere Heer Sauron. De Fellowship is verdeeld en merkt nu dat ze verschillende wegen inslaan om Sauron en zijn bondgenoten te verslaan. Hun bestemming ligt nu bij twee torens: de Orthanc-toren in Isengard, waar de corrupte tovenaar Saruman wacht en het fort van Sauron in Baraddur, diep in het donkere land van Mordor.


Return of the King (Extended)
12/12  19.30 - 24.00


De laatste strijd om Midden-aarde begint. Frodo en Sam, geleid door Gollum, zetten hun gevaarlijke missie voort in de richting van de branden van Mount Doom om de Ene Ring te vernietigen. Aragorn worstelt om zijn nalatenschap te vervullen terwijl hij zijn in de minderheid zijnde volgelingen leidt tegen de groeiende macht van de Duistere Heer Sauron, zodat de Ringdrager zijn zoektocht kan voltooien.

Ticketprijs:

⭐️ €27,95 ⭐️
⭐️ €50,00 ⭐️ (DUO TICKET met jouw vriend/vriendin!)  (Bel of mail na je aankoop om de extra stoel te reserveren)
⭐️ CINEVILLE ⭐️
⭐️ Nationale Bioscoopbon ⭐️


 
Trailer
Stills
Peter Jackson
Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Sean Bean, Christopher Lee
13 uur 15 minuten
Engels
Nederlands
12AG