Kinderfilms in LAB-1

Films voor kinderen in LAB-1 bioscoop! Hier vind je een actuele lijst van alle kinderfilms die wij vertonen in Eindhoven.

Bij elke film hoort natuurlijk een kidsbox met popcorn, snoep, ranja, een kleurplaat en een poster. En wil je een kinderfeestje vieren in LAB-1?

Geen probleem! Bel of mail ons voor reserveringen.

 

Elemental (2d OV)

Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.
Meer info

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.
Meer info