Kinderfilms in LAB-1

Films voor kinderen in LAB-1 bioscoop! Hier vind je een actuele lijst van alle kinderfilms die wij vertonen in Eindhoven.

Bij elke film hoort natuurlijk een kidsbox met popcorn, snoep, ranja, een kleurplaat en een poster. En wil je een kinderfeestje vieren in LAB-1?

Geen probleem! Bel of mail ons voor reserveringen.

 

Puss in Boots: The Last Wish (2D OV)

Beleef dit jaar elk avontuur alsof het je laatste is. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige in Puss in Boots: The Last Wish. In de originele versie zullen Antonio Banderas en Salma Hayek terugkeren in de rol van Puss in Boots en Kitty Soft Pawas.
Meer info

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2D NL)

Beleef dit jaar elk avontuur alsof het je laatste is. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige in De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens. In de Nederlandse versie worden de stemmen van Gelaarsde Kat en Kitty Poezelpootje opnieuw ingesproken door Jon van Eerd en Anna Drijver.
Meer info