Annette

Als de beroemde operazangeres Ann na een voorstelling de omstreden cabaretier Henry ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Al snel worden ze omgedoopt tot het perfecte glamourkoppel. De paparazzi volgt ze op de voet, de wereld adoreert ze. De geboorte van hun bijzondere dochter Annette zal hun leven echter voorgoed veranderen.
Meer info

West Side Story

West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde. In deze nieuwe verfilming van de bekende musical schitteren onder anderen Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo) en Mike Faist (Riff).
Meer info

House of Gucci

House of Gucci is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij. We zien hoe ver de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden.
Meer info

Harry Potter And The Philosopher's Stone (20 Jaar)

Maandag 22 november 2021 is het precies 20 jaar geleden dat Harry Potter and the Philosopher’s Stone in Nederland in de bioscoop werd uitgebracht. Warner Bros. Pictures Nederland brengt komende week de film tijdelijk terug in de bioscoop, zodat fans en nieuwkomers het prille begin van de epische filmreeks kunnen (her)beleven op het witte doek!
Meer info

Crazy Days

Wat doe je als een wereldwijde pandemie een uitverkochte internationale opera doorkruist? Crazy Days is een documentaire in operastijl over het belang van kunst in krankzinnige tijden.
Meer info

48 Hour Film Project 2021

In het weekend van 19 - 21 november 2021 gingen vanuit Eindhoven 269 film makers verspreidt over 18 teams in alle mogelijke kleuren, geslachten, afmetingen, voorkeuren, de uitdaging aan om binnen 48 uur tijd een korte film te maken in de meest positieve creatieve competitie die we kennen; The 48 Hour Film Project.
Meer info

The Lord of the Rings Trilogy Marathon

Deze is voor de echte diehards! Haal je precious zin maar te voorschijn en duik met ons de gehele dag in de wereld van Middle-Earth met The Lords of the Rings Extended Giga Marathon. Alleen bij LAB-1 is deze te zien op Zondag 12 december. En wij vertonen deze natuurlijk in Zaal 1 op ons gloednieuwe 12 meter breed scherm.
Meer info

Last Night in Soho

In deze psychologische thriller betreedt een jonge vrouw met een passie voor fashion design op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet ze haar idool, een adembenemende zangeres. Niets is wat het lijkt en ze is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen...
Meer info

  Spencer

  Spencer speelt zich af tijdens de cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin. Spencer is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens die paar noodlottige dagen.
  Meer info

  Riders of Justice

  Beroepsmilitair Markus moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen als blijkt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Hij heeft het treinongeluk overleefd en heeft samen met zijn excentrieke collega Lennart en hun nog zonderlinger maat Emmenthaler geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt.
  Meer info

   The United States Vs. Billie Holiday

   De legendarische Billie Holiday, één van de grootste jazzmuzikanten aller tijden, werd (en wordt nog steeds) aanbeden over heel de wereld. Door haar nummer Strange Fruit, waarin ze een aanklacht doet tegen rassenongelijkheid en racistisch geweld, werd ze jarenlang het doelwit van de Federal Department of Narcotics.
   Meer info

   The Rescue

   Een spannende film van de makers van ‘Free Solo’, over de redding van de Thaise voetbalploeg die vast kwam te zitten in een kilometers diepe grot.
   Meer info

    No Time to Die

    In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.
    Meer info

    Pleasure

    De Zweedse Bella landt in LA met 25 tattoos, gepiercete tepels en een vurig verlangen om door te breken in de filmwereld. Als pornoster. Pleasure is een rauw, maar humaan en geestig portret van een mannenwereld, bekeken door de ogen van een jonge vrouw.
    Meer info

    Dune

    De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert.
    Meer info

    Pig

    Zonderling Rob (Nicolas Cage) woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld en zet hij alles op alles om met haar herenigd te worden. Maar dan zal hij ook zijn verleden onder ogen moeten komen...
    Meer info

    Druk

    Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven.
    Meer info

    Close Encounters of the Third Kind (1977, Steven Spielberg)

    Op 9 december wordt de nieuwe film van Steven Spielberg "Westside Story" uitgebracht. Een mooi moment voor ons om één van zijn 70s klassiekers te belichten, die in 1978 in onze oude Euro Cinema bioscoop te zien was. Ruim 40 jaar later brengen we Close Encounters of the Third Kind terug. Volledig digitaal gerestaureerd in zaal 1 op 12 meter breed!
    Meer info

    The Matrix (1999)

    23 december komt de nieuwe Matrix film "Resurrections" in de bioscopen. Speciaal op 22 december vertonen wij The Matrix (1999) als een double bill bij de voorpremiere van The Matrix Resurrections! Natuurlijk weer in onze Cinema 1 op 12meter breed scherm!
    Meer info

    Back to the 70s: Flesh Gordon

    Back to the 70s! In Maart 1978 ging Flesh Gordon in premiere in Euro Cinema Zaal 5, terwijl de burgemeester van Eindhoven deze bioscoop feestelijk opende. Meer dan 40 jaar later brengen wij Flesh Gordon terug naar onze Zaal 5 voor een speciale midnight screening!
    Meer info

    Gorillaz: Song Machine Live from Kong

    Beleef een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld tijdens Song Machine Live from Kong van de Gorillaz. De welbekende visuals van Jamie Hewlett schitteren op het grote scherm, met muziek niet alleen van het Song Machine project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk.
    Meer info