LAB-1 is een bioscoop, club, een evenementenruimte en café-bar

We zijn een podium voor films, live muziek, theater, exposities, visuals, djs en evenementen gedurende de dag en nacht. LAB-1 staat voor retro, gezelligheid, dynamiek en creativiteit, een plek om van te genieten, te hangen en jezelf thuis te voelen.

In LAB-1 kun je werken, gamen, chillen of ’s avonds met een drankje relaxen in onze bioscoopbar. Je kunt de beste hollywood, muziekfilms, art-house, classic en documentairefilms bekijken in één van onze vijf filmzalen en een comedyavond, concert of event bezoeken in onze evenementenruimte.

In zaal 1 bieden we een filmervaring vanaf het balkon, die doet terugdenken aan de jaren ’70! In zaal 2 kun je in een knusse boutique setting film kijken en in zaal 2, 3, 4 en 5 bieden we je ook persoonlijke zaalservice. Voor de beste feesten kun je op de eerste verdieping terecht in de club en tegelijkertijd plof je een verdieping hoger in een stoel bij één van onze filmmarathons. We zijn een bioscoop, maar veel meer. Een plek om jezelf te blijven verwonderen!

In 2013 was LAB-1 tijdelijk gevestigd in het verlaten gebouw van Philips Natuurkundig Laboratorium op Strijp-S. En in 2017 was LAB-1 tijdelijk gevestigd in het oudste gebouw van Eindhoven: Mariënhage.

In 2018 hebben we de voormalige EuroCinema / Zien Bioscoop overgenomen aan de Keizersgracht 19 in Eindhoven! In februari 2019 zijn de deuren geopend. Dit zal onze permanente plek zijn, we hopen je snel te zien!

STUUR ONS EEN E-MAIL