48 Hour Film Project | Eindhoven - za 3 dec

In het weekend van 18 - 20 november 2022 gingen vanuit Eindhoven meer dan 300 film makers verspreidt over 29 teams de uitdaging aan om binnen 48 uur tijd een korte film te maken. Dat alles in de competitie; The 48 Hour Film Project.
Meer info

Triangle of Sadness - do 15 dec

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.
Meer info

LAB-1 Queer Movie Night: MULHOLLAND DRIVE - vr 16 dec

A dark-haired woman (Laura Elena Harring) is left amnesiac after a car crash. She wanders the streets of Los Angeles in a daze before taking refuge in an apartment. There she is discovered by Betty (Naomi Watts), a wholesome Midwestern blonde who has come to the City of Angels seeking fame as an actress. Together, the two attempt to solve the mystery of Rita's true identity. The story is set in a dream-like Los Angeles, spoilt neither by traffic jams nor smog.
Meer info