Anek (Bollywood) - vr 27 mei

Anek is a political action thriller, in which Joshua (Ayushmann Khurrana), a fierce undercover agent, is on a mission to unite the country. The film follows Joshua’s journey in a conflict-ridden region of Northeast India, where he’s posted to facilitate a Peace Accord with the largest militant group and its rebel leader - Tiger Sanga.
Meer info

Men - do 2 jun

Een jonge vrouw (Jessie Buckley) trekt zich na de dood van haar ex-man terug op het Britse platteland. Daar wordt haar rust verstoord wanneer het lijkt alsof iets of iemand haar stalkt. Wat begint als een sluimerende dreiging wordt een regelrechte nachtmerrie, waarin ze belaagd wordt door de demonen uit haar verleden.
Meer info

Crimes of the Future (David Cronenberg) - do 2 jun

Met Crimes of the Future is de bejubelde regisseur David Cronenberg terug! Léa Seydoux (‘Blue is the Warmest Color’), Kristen Stewart (’Spencer’) en Viggo Mortensen (‘Green Book’) vervullen de hoofdrollen in deze langverwachte sci-fi body horrorfilm.
Meer info

Lightyear (2d NL) - wo 15 jun

Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.
Meer info

Lightyear (2d ov) - wo 15 jun

Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.
Meer info

Hit The Road - do 16 jun

Een gezin van vier. De vader lijkt een gebroken been te hebben. De moeder wisselt lachen en huilen af. De jongen speelt wilde autokaraoke, compleet met dansnummers. Zijn oudere broer heeft een mysterieuze trek op zijn gezicht. Hij staat op het punt Iran te verlaten en wordt vergezeld door zijn familie op deze afscheidsreis. Dierbare herinneringen aan het verleden worden afgewisseld met angsten voor de onbekende en onzekere toekomst: hoe kun je afscheid nemen?
Meer info

Elvis - do 23 jun

Warner Bros. Pictures presenteert Elvis, geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann en met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks.
Meer info

Incredible but true (Incroyable mais vrai) - do 30 jun

Wanneer Alain en Marie een huis in een rustige buitenwijk bezichtigen geeft de makelaar alvast een waarschuwing: het luik in de kelder zal hun leven compleet veranderen. Dat is niets te veel gezegd: na hun eerste ervaring in de kelder besluiten ze direct het huis te kopen. Want wat er achter het luik in de kelder gebeurt is ongelooflijk (maar waar!).
Meer info

Speak No Evil - do 30 jun

Tijdens een vakantie in Toscane raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. Het duurt echter niet lang voordat de reünie uit de hand begint te lopen, als blijkt dat de Nederlanders zich op vakantie anders voordeden dan ze in hun eigen omgeving werkelijk zijn. Het Deense gezin bevindt zich in een benarde situatie in een huis van mensen waar ze zich volledig in hebben vergist en waarvan ze wensten dat ze er nooit binnen waren gestapt…
Meer info

Speak No Evil (English Subtitled) - do 30 jun

On a vacation in Tuscany, two families -- one Danish, one Dutch -- meet and become fast friends. Months later, the free-spirited Dutch family extends an invitation to the more conservative Danish one for a holiday weekend getaway at their countryside home. However, it doesn't take long before things gradually get out of hand as the joy of reunion is replaced with misunderstandings. The Dutch hospitality quickly turns unnerving for the Danes, and they find themselves increasingly caught in a web of their own politeness in the face of eccentric... or is it sinister... behavior.
Meer info

Nope - do 11 aug

'Nope' volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in Californië. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject. Ze worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.
Meer info