30 Mar: Disney Quiz 2023

Was je als kind al betoverd door de vele Disney of Pixar films? Of wilde je gelijk een abonnement op Disney Plus om alle releases terug te kunnen kijken? Dan is dit de quiz voor jou!

21 Apr: Pubquiz | ABBA & Sing Along

Deze quiz staat helemaal in het kader van het grootste Zweedse kwartet aller tijden! Inclusief de allerbekendste hits, maar ook met wat minder bekende nummers en enkele vragen over de Mama Mia films.

29 Apr: De Foute Muziekbingo

Een nieuw jaar en een nieuwe foute muziekbingo, vol met nieuwe nummers en challanges. We nodigen je uit voor een reuzegezellige avond vol meezingers en feestnummers. Zing (of kraai) mee met Gerard Joling, Justin Bieber en ABBA of dans mee op K3 en de Shakira, terwijl je tegelijkertijd probeert je kaartje vol te krijgen.

10 May: De High School Musical Quiz

Met de deze quiz blijven we trouw aan de status quo en brengen een ode aan de filmreeks die de kracht van zelfontplooiing promootte en de hele wereld leerde dat het de beste vaardigheid is die iemand in het leven kan hebben. Het vertelde fans ook dat ze kunnen worden en doen wat ze maar willen in het leven zonder dat iemand ze zegt dat ze dat niet kunnen. Dit gewelidg verhaal ondersteund door pakkende liedjes en geweldige dansnummers vertaalde zich naar een franchise voor alle leeftijden. Dit wordt genieten.

17 May: Alternatieve Muziekbingo

Deze editie staat helemaal in het teken van de alternatieve muziek. We nodigen je uit voor een reuzegezellige avond vol met classics en heerlijke alternatieve plaatjes. Pak je luchtgitaar erbij, brul of zing mee, terwijl je tegelijkertijd probeert je kaartje vol te krijgen.