All films in English language

On this page we will list all movies which are English spoken or are English subtitled,

especially for internationals in Eindhoven and the region.

 

Visit Unlimited films

Would you like to have unlimited visits to our cinema and watch a film at any time you want?

We offer our Cineville Card, starting at €17,50 a month!

 

Dune

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert.
Meer info

No Time to Die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.
Meer info

Surge

Joseph (Ben Whishaw) zit vast in een leven van routine, verstoken van emotie of betekenis. Zijn isolement en frustratie maken hem kwetsbaar en eenzaam. Een impulsieve daad van verzet leidt tot een rigoureuze gedaanteverandering en een razende versie van Joseph is ontketend. Hij begint aan een roekeloze zwerftocht door Londen, een pad van chaos en verwarring achterlatend.
Meer info

I Care a Lot

De succesvolle Marla Grayson (Rosamund Pike) is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer Marla in contact komt met Jennifer Peterson, een schijnbaar perfecte nieuwe klant, beseft ze al snel dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn.
Meer info

Alien (4K, 1979)

"In space no one can hear you scream." De bemanning van een intergalactisch vrachtschip ontdekt op een onbewoonde planeet een ruimteschip dat een noodsignaal uitzendt. Crewleden Kane, Lambert en Dallas gaan aan boord van het onbekende schip en Kane vindt in de catacomben een onbekend organisme dat zich meteen aan zijn gezicht vasthecht. Niet lang daarna baart hij een verschrikkelijk monster dat systematisch jacht maakt op de doodsbange crewleden.
Meer info

  Worth

  Enkele dagen na 9/11 wordt advocaat Kenneth Feinberg (Michael Keaton) aangesteld om het Victim Compensation Fund in goede banen te leiden. Feinberg staat voor de onmogelijke opdracht om de waarde te berekenen van de levens van de ruim 5000 slachtoffers.
  Meer info

  The Green Knight

  Sir Gawain wordt door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met The Green Knight, een monsterlijke, smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën dwong. Om dat te kunnen doen, moet hij verschillende obstakels overwinnen, terwijl bovennatuurlijke krachten zijn tocht lijken te bedreigen.
  Meer info

  La Haine (4K, 1995, ENG Subtitles)

  Vinz, Saïd and Hubert are furious when it turns out that their Algerian friend Abdel, an Arab boy from the Parisian suburbs, has been treated so harshly during a police interrogation that he ends up in hospital. Saïd and Hubert try to stop Vinz from taking revenge on the police. Violent nighttime riots are the result.
  Meer info

  Le Bonheur (1965, 4K)

  De digitaal gerestaureerde klassieker Le bonheur is een van Agnès Varda's meest provocerende films, ze onderzoekt op bedrieglijk vrolijk wijze de ideeën van trouw en geluk in een moderne, egocentrische wereld.
  Meer info

  The Ascent

  Digitaal gerestaureerde, overweldigende laatste film van Larisa Shepitko, een van de grootste filmtalenten van de Sovjet-Unie, winnaar van de Gouden Beer op het filmfestival van Berlijn in 1977.
  Meer info

  Summer of Soul

  Gedurende zes weken in de zomer van 1969, slechts 160 kilometer ten zuiden van Woodstock, werd het Harlem Cultural Festival gefilmd in Mount Morris Park (nu Marcus Garvey Park). Na die zomer zijn de beelden nooit meer gezien of vertoond – tot nu.
  Meer info

  Hitsville: The Making of Motown

  Hitsville, the making of Motown is een muziek-documentaire die zich richt op de periode vanaf de geboorte van Motown in Detroit in 1958 tot de verhuizing naar Los Angeles begin jaren zeventig. De film vertelt het verhaal van het unieke systeem dat eigenaar en oprichter, Berry Gordy, heeft samengesteld waardoor Motown het meest succesvolle platenlabel aller tijden werd.
  Meer info