Nope

'Nope' volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in Californië. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject. Ze worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.
Meer info

Memento (Christopher Nolan)

Leonard is een onderzoeker voor een verzekeringsmaatschappij. Zijn geheugen is ernstig beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord op zijn vrouw. Leonard is uit op wraak, maar door z'n slechte geheugen kan hij alleen behoorlijk functioneren door het constant maken van aantekeningen, tatoeages en het maken van polaroid foto's.
Meer info

Thor: Love And Thunder (2d)

In Thor: Love and Thunder van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft.
Meer info

Top Gun: Maverick

Het is jaren geleden dat Pete 'Maverick' Mitchell de pilotenopleiding volgde bij Top Gun. Inmiddels is hij een oude rot in het vak en is hij onverwachts teruggekeerd. Hij neemt vervolgens de rol van mentor op zich om een nieuwe generatie gevechtspiloten op te leiden.
Meer info

Everything Everywhere All at Once

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.
Meer info

La Dolce Vita (4K, 1960, English Subtitled)

In Federico Fellini's lauded Italian film, restless reporter Marcello Rubini (Marcello Mastroianni) drifts through life in Rome. While Marcello contends with the overdose taken by his girlfriend, Emma (Yvonne Furneaux), he also pursues heiress Maddalena (Anouk Aimée) and movie star Sylvia (Anita Ekberg), embracing a carefree approach to living. Despite his hedonistic attitude, Marcello does have moments of quiet reflection, resulting in an intriguing cinematic character study.
Meer info

Fire of Love (English Subtitled)

Fire of Love tells the story of two French lovers, Katia and Maurice Krafft, who died in a volcanic explosion doing the very thing that brought them together: unraveling the mysteries of our planet, while simultaneously capturing the most explosive volcano imagery ever recorded. Along the way, they changed our understanding of the natural world, and saved tens of thousands of lives. Previously unseen hours of pristine 16-millimeter film and thousands of photographs reveal the birth of modern volcanology through an unlikely lens -- the love of its two pioneers.
Meer info

La Dolce Vita (4K, 1960)

Marcello is een columnist die het 'zoete leven' beschrijft van de high society van Rome. Op zoek naar sappige roddels en schandaalnieuws, stort hij zich elke nacht in de drukte van Via Veneto, waar playboys, filmsterren en hoeren in nachtclubs en bordelen van het leven een feest proberen te maken. Maar in de nachten vol drank en seks sluimert diepe tragiek en verdriet.
Meer info

Speak No Evil

Tijdens een vakantie in Toscane raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. Het duurt echter niet lang voordat de reünie uit de hand begint te lopen, als blijkt dat de Nederlanders zich op vakantie anders voordeden dan ze in hun eigen omgeving werkelijk zijn. Het Deense gezin bevindt zich in een benarde situatie in een huis van mensen waar ze zich volledig in hebben vergist en waarvan ze wensten dat ze er nooit binnen waren gestapt…
Meer info

8 1/2 (Otto e Mezzo) (4K, 1963, English Subtitled)

Troubled Italian filmmaker Guido Anselmi (Marcello Mastroianni) struggles with creative stasis as he attempts to get a new movie off the ground. Overwhelmed by his work and personal life, the director retreats into his thoughts, which often focus on his loves, both past and present, and frequently wander into fantastical territory. As he tries to sort out his many entanglements, romantic and otherwise, Anselmi finds his production becoming more and more autobiographical.
Meer info

8 1/2 (Otto e Mezzo) (4K, 1963)

De regisseur Guido probeert te relaxen na zijn laatste hitfilm. Hij krijgt echter geen rust, aangezien de mensen met wie hij in het verleden gewerkt heeft constant op zoek zijn naar nieuw werk. Hij worstelt met zijn geweten, maar het lukt maar niet om een nieuw idee te verzinnen. Terwijl hij aan het nadenken is, begint hij herinneringen op te halen aan belangrijke gebeurtenissen in zijn leven. Autobiografische film van Fellini.
Meer info

DC League of Super-Pets (OV)

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.
Meer info

Minions: The Rise of Gru (2D OV)

Deze zomer gaat ’s werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: The Rise of Gru.
Meer info

De Legende van Samoerai Henk

De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn. Terwijl alle katten hem wantrouwen, neemt Jimbo, ooit een grote samoerai, Henk met veel tegenzin onder zijn hoede. Samen moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal.
Meer info

DC Club van Super-Pets (NL)

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.
Meer info

Lightyear (2d NL)

Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.
Meer info

Minions: Hoe Gru superschurk werd (2D NL)

Deze zomer gaat ’s werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd.
Meer info

Gaalipata 2 (Kannada)

Gaalipata 2 is an upcoming Indian Kannada-language romantic comedy film written and directed by Yogaraj Bhat. A sequel to Gaalipata. Life surprises you with its weird plans and events which changes our lives so much so that we can never go back to being what we were earlier.
Meer info

Fire of Love

Fire of Love vertelt het explosieve liefdesverhaal van Franse vulkanologen Katia en Maurice Krafft, die evenveel van elkaar houden als van de vulkanen die ze samen bestuderen. Een romantische, maar ook tragische ontdekkingstocht via spectaculaire en nooit eerder gemaakte beelden van adembenemende vulkaangebieden. Regisseur Sara Dosa maakte eerder de documentaire The Sheer and the Unseen, over de mythologie van IJslandse vulkaanlandschappen, en waagt zich met 'Fire of Love' aan het noodlottig liefdesverhaal van twee vulkanologen.
Meer info

Belle (English Subtitled)

Suzu is a shy, everyday high school student living in a rural village. For years, she has only been a shadow of herself. But when she enters "U", a massive virtual world, she escapes into her online persona as Belle, a gorgeous and globally-beloved singer. One day, her concert is interrupted by a monstrous creature chased by vigilantes. As their hunt escalates, Suzu embarks on an emotional and epic quest to uncover the identity of this mysterious "beast" and to discover her true self in a world where you can be anyone.
Meer info

Moonage Daydream (David Bowie)

Moonage Daydream is een meeslepende bioscoopfilm van de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage of Heck. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw.
Meer info

Manic Lover

Maasja, een jonge vrouw met een wanhopige behoefte aan affectie en connectie, is op zoek naar “echte liefde” in een eenzame cyclus van hook-ups. Film van Luuk Audenaerde . Luuk (21) is een opkomend filmregisseur uit Veldhoven.
Meer info